• Life & Garden

    Voor uw inspiratie en motivatie

  • Welkom bij Life & Garden Renesse

Gezellig

Ongecompliceerd & fris

U bent altijd op zoek naar een goede balans tussen werk en privé. U bent creatief en houdt van een vrolijke, kleurrijke en speelse stijl. Praktisch en functioneel zijn belangrijk.

Uw stijl kenmerkt zich door frisse vrolijke kleuren met een neutrale basis. U combineert graag en gebruikt uw creativiteit om dingen net even anders te doen. U houdt van vernieuwing en bent graag onderscheidend. Producten moeten wel onderhoudsvriendelijk zijn, maar saai komt in uw woordenboek niet voor.

U bent ondernemend en erg onafhankelijk. Tijd is een grote vijand en u probeert uw leven zo efficiënt mogelijk in te richten. Online shoppen doet u daarom graag. Ook vindt u het heerlijk om cadeautjes te kopen. Dit doet u graag bij eigentijdse winkels en u bent gek op merken die verrassen en inspireren. U bent een optimist en heeft  altijd een positieve instelling.

U laat zich inspireren door eigentijdse winkels, tijdschriften en merken. Speelse, kleurrijke en opvallende designs trekken uw aandacht. Producten die praktisch zijn passen bij u mits ze fris en origineel zijn. Ook is het belangrijk dat de producten kindvriendelijk zijn.

Life & Garden biedt u een diversiteit aan producten die perfect passen bij uw stijl. Bekijk hieronder de foto’s voor een eerste indruk en bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging voor nog meer inspiratie.