• Life & Garden

    Voor uw inspiratie en motivatie

  • Welkom bij Life & Garden Renesse

Klassiek

Traditioneel & genieten

U houdt van een klassieke, traditionele stijl met oog voor elegantie en kwaliteit. Luxe mag gezien worden zonder te overdrijven.

In uw interieur staan alleen kwaliteitsproducten. U bent verzorgd en misschien wel een tikje precies. Ronde vormen en producten ‘op een voetje’ vindt u mooi. Uw stijl is altijd sierlijk en vrouwelijk en u houdt van mooie details. Symmetrie zien we veel terug in uw interieur. Ook is het altijd heel opgeruimd op een mooie manier.

U hecht waarde aan traditie en heeft daarom ook spullen van eerdere generaties in huis die u later graag weer doorgeeft binnen de familie.  U bezoekt graag garden fairs en houdt van kasteeltuinen en tuinkamers. Ook winkelen ziet u als een uitje. Dit doet u het liefst met uw moeder of dochter, want familie is erg belangrijk.

U koopt graag de betere accessoires en zorgt ervoor dat alles past binnen een chic en stijlvol interieur. Merken die een gevoel van kwaliteit uitstralen passen bij u. Ook staat u open voor vernieuwing, maar combineert dit wel altijd met een klassieke stijl.

Life & Garden biedt u een diversiteit aan producten die perfect passen bij uw stijl. Bekijk hieronder de foto’s voor een eerste indruk en bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging voor nog meer inspiratie.